Med tanke på dagens situasjon på koronaviruset, tar også vi tiltak for å gi deg en tryggest mulig tjeneste. Vi vil gi deg beskjed om at vi likevel fremdeles er åpne, har tilstrekkelig lager og er lett tilgjengelig per mail og telefon. Ordrer vil bli ganske enkelt utlevert.
Se vår STAS skille-skjermen til detalj handelsløsningen angående WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 korona virus.

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Kroker og snorer

Bli den første som omtaler dette produktet

Det finnes kombinasjoner av kroker og snorer for belastning på 4 kg, 15 kg og 20 kg å velge mellom. Bruk en krok + snor for små rammer og to for større.

Tilgjengelighet: På lager

Produktnavn Pris Antall
For belastning på 4 kg: perlon snor + STAS smartspring krok
kr 55,68
For belastning på 15 kg: perlon snor + STAS zipper krok
kr 84,99
For belastning på 20 kg: stålkabel + STAS zipper
kr 122,84
  • Beskrivelse
  • Produktomtaler
Det finnes kombinasjoner av kroker og snorer for belastning på 4 kg, 15 kg og 20 kg å velge mellom. Bruk en krok + snor for små rammer og to for større. Det finnes kroker og snorer for belastning på 4 kg, 15 kg og 20 kg å velge mellom. Bruk en krok + snor for små rammer og to for større. STAS smartspring på perlonsnor – kan bære opp til 4 kg STAS zipper på perlonsnor - kan bære opp til 15 kg STAS zipper på vanlig stålkabel - kan bære opp til 20 kg Perlonsnoren er så godt som usynlig. Stålkabelen passer til å henge opp tyngre veggdekorasjoner.

Skriv din egen omtale

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Installasjonen
Utforming
Kvalitet / verdi