Bildeoppheng.no - Om oss

Bildeoppheng.no
Torvgata 10,
3513 Hønefoss
Tlf: 32 12 23 37
info@bildeoppheng.no
Org.nr. 821 374 782 MVA.

Dette nettstedet presenterer en rekke løsninger som er spesialutviklet av produsenten STAS for å hjelpe deg å henge opp bildene dine på en sikker, fleksibel og elegant måte. Vi leverer kunstopphengingssystemer til de mest prestisjefylte museer, gallerier, universiteter og regjeringsinstitusjoner over hele verden. Vi kan også tilby utmerkede, skreddersydde løsninger for alle bildeopphengingssystemene i hjemmet ditt.

Om Nordeko AS

Solskjerming er vårt fagområde. Vi hjelper deg gjerne med å finne praktiske løsninger som står i stil med farger og møbler i innredningen forøvrig. Vi har et stort utvalg i alle våre produktgrupper. Er du usikker på hvilket produkt som passer best til deg og ditt hus - ta kontakt med oss! Kom innom vårt showroom og butikk på Trovgata 10 i Hønefoss, hvor vi kan gi deg best mulig veiledning basert på ønsker, mål og bruksområder. I Hønefoss kommer vi også på gratis og uforpliktende befaring. Vi kan også montere for deg - og vi følger opp på at du som bruker våre produkter blir fornøyd. I tillegg til solskjerming har vi bildeopphengsystemer som gir deg muligheten til å flytte på bilder både vertikalt og horisontalt uten å måtte lage nye hull i veggen. Dette ved hjelp av kroker og snorer som er festet i en skinne.

Kjøp Nordeko produkter online


Mål

Målet vårt er å kunne tilby bildeopphengingssystemer og -tjenester som tilfredsstiller flest mulige krav til bildepresentasjon. Alle våre produkter består av kvalitetskomponenter, har konkurransedyktige priser og innovativ design for rask, lett og profesjonell opphenging av bilder.

Service
Vi streber etter høyest mulig nivå på vår kundeservice. Svarene på henvendelser er raske og nøyaktige. Vi tilbyr en betingelsesløs garanti (se Kundeservice for detaljer) og kundeopplysningene er strengt konfidensielle. Vi selger ikke kundeopplysninger til tredjepart.

Patenterte produkter produsert av STAS bildeopphengingssystemer
De fleste av opphengingssystemene vi leverer er patenterte og produsenten STAS har vunnet mang priser for sine design. STAS' produktutvalg inkluderer mer enn 20 patenterte produkter.