Med tanke på dagens situasjon på koronaviruset, tar også vi tiltak for å gi deg en tryggest mulig tjeneste. Vi vil gi deg beskjed om at vi likevel fremdeles er åpne, har tilstrekkelig lager og er lett tilgjengelig per mail og telefon. Ordrer vil bli ganske enkelt utlevert.
Se vår STAS skille-skjermen til detalj handelsløsningen angående WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 korona virus.

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Papirer, tegninger, notater og bilder henger fast pga kulesystemet inne i skinnen.
Der du trenger å henge opp papir, kan STAS opphengsskinne brukes. I arbeidsmiljøer, i storkjøkken eller hjemme i barnerom, på kontoret eller kjøkkenet.
Papiret puttes enkelt inn i skinnen, gjerne flere ved siden av hverandre, og du får god oversikt. Papiret fjernes like enkelt ved å dra det ut av skinnen. STAS opphengsskinnne leveres i forskjellige lengder.

STAS paper rail

Liste  Rutenett

  1. STAS paper rail opphengsskinne

    Write Your Review

    kr 322,90
    Der du trenger å henge opp papir, kan STAS opphengsskinne brukes. I arbeidsmiljøer, i storkjøkken eller hjemme i barnerom, på kontoret eller kjøkkenet. Papirer, tegninger, notater og bilder henger fast pga kulesystemet inne i skinnen.

Liste  Rutenett