Med tanke på dagens situasjon på koronaviruset, tar også vi tiltak for å gi deg en tryggest mulig tjeneste. Vi vil gi deg beskjed om at vi likevel fremdeles er åpne, har tilstrekkelig lager og er lett tilgjengelig per mail og telefon. Ordrer vil bli ganske enkelt utlevert.
Se vår STAS skille-skjermen til detalj handelsløsningen angående WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 korona virus.

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Bruk snorene med de matchende bildskinnekrokene til å henge opp bildene dine.

Det er flere mulige kombinasjoner. Valget ditt er avhengig av hvilket uttrykk du ønsker og vekten av maleriet eller veggdekorasjonen. Perlonsnoren er så godt som usynlig. Stålkabelen passer til å henge opp tunge veggdekorasjoner. Du kan velge mellom to hovedtyper av bildeskinnekroker: STAS smartspring og STAS zipper.

STAS smartspring på perlonsnor – kan bære opp til 4 kg
STAS zipper på perlonsnor - kan bære opp til 15 kg
STAS zipper på vanlig stålkabel - kan bære opp til 20 kg

Bildeskinne kroker og -snorer

Bildeskinne kroker og -snorer

Liste  Rutenett

 1. Kroker og snorer

  Write Your Review

  Starter: kr 55,68

  Det finnes kombinasjoner av kroker og snorer for belastning på 4 kg, 15 kg og 20 kg å velge mellom. Bruk en krok + snor for små rammer og to for større.

 2. STAS zipper pro

  Write Your Review

  kr 46,45
  Tåler vekt opptil 15kg med perlon snor, og opptil 20kg med stålkabel. Zipper pro er svært justerbar. Med kun én håndbevegelse henger veggdekorasjonen din på riktig høye. Zipper pro security har samme egenskaper som zipper, men har i tillegg en ekstra tyverisikring.

 3. STAS cobra + perlon snor

  Write Your Review

  kr 36,54
  STAS cobra + perlon snor, passer for belastning opp til 4 kg når den brukes i kombinasjon med en STAS smartspring bildeskinnekrok, eller belastning opp til 15 kg når den brukes med en STAS zipperkrok. Kan brukes med alle skinnesystemer i denne butikken. Advarsel: produktpris er kun for perlon snor + cobra. Bruk med tilhørende bildeskinnekrok (STAS zipper eller smartspring), bildeskinne og festematerialer.

 4. STAS cobra + stålkabel

  Write Your Review

  kr 71,24
  STAS cobra + stålkabel, passer for belastning opp til 20 kg. Bruk stålkabelen sammen med den matchende STAS zipperbildekroken. Kan brukes med alle skinnesystemer i denne butikken. Advarsel: produktprisen er kun for en cobra + stålkabel. Bruk sammen med tilhørende STAS zipper, bildeskinne og festematerialer.

 5. STAS perlon snor med sløyfe

  Write Your Review

  kr 14,73
  150 cm eller 200 cm. Gjelder i kombinasjon med STAS zipper eller smartspring. I kombinasjon med zipper tåler den 4 kg, og med zipper opptil 15 kg per snor.

 6. STAS stålkabel med sløyfe

  Write Your Review

  kr 31,30
  150 cm eller 200 cm. Gjelder i kombinasjon med STAS zipper opphengskrok. Tåler opptil 20 kg per kabel.

 7. STAS zipper

  Write Your Review

  kr 41,64
  STAS zipper kan bære en belastning på opp til 15 kg når den brukes på en perlonsnor eller 20 kg i kombinasjon med en stålkabel. Advarsel: produktprisen er kun for en zipper. Bruk sammen med tilhørende perlonsnor eller stålkabel, bildeskinne og festematerialer.

 8. STAS smartspring

  Write Your Review

  kr 11,90
  STAS smartspring kan bære belastninger på opp til 4 kg når den brukes i kombinasjon med STAS cobra + perlonsnor. Advarsel: produktprisen er kun for en smartspring. Bruk sammen med tilhørende perlonsnor, bildeskinne og festematerialer.

Liste  Rutenett