Vennligst betal med VIPPS 657073, med PayPal eller send bestilling til info@bildeoppheng.no

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Bildeskinnen fra STAS kan monteres på alle typer vegger. Å bytte veggdekorasjoner, malerier eller bilder kunne ikke vært enklere ved bruk av de matchende bildekrokene og snorene. Her kan du bestille de nødvendige ekstra krokene og snorene for å komplettere opphengingssystemet ditt.

Tilbehør

Liste  Rutenett

 1. Kroker og snorer

  Write Your Review

  Starter: kr 65,00

  Det finnes kombinasjoner av kroker og snorer for belastning på 4 kg, 15 kg og 20 kg å velge mellom. Bruk en krok + snor for små rammer og to for større.

 2. STAS bildelist krok

  Write Your Review

  kr 13,75
  STAS bildelist krok gir mulighet for å henge opp objekter på for eksempel träskenor, veggpaneler, skillevegger og taklister. De kan enkelt kombineres med STAS-snorer med sløyfe og en STAS-zipper eller STAS-smartspring. Slik kan man skape et komplett opphengingssystem i en håndvending.

 3. STAS riva krok

  Write Your Review

  kr 36,25
  STAS riva krok. STAS riva har sine egne kroker som kan kombineres med eksisterende kroker og snorer fra STAS. I tillegg til aluminiumsskinner tilbyr STAS også treskinner i 2 ulike modeller. To ulike modeller som passer til ethvert interiør! STAS riva gir en annen opplevelse med sitt mer robuste utseende.

 4. Skjerm for kassa, teller, butikk, supermarked, resepsjonen

  Write Your Review

  kr 1 337,50
  Har du en butikk, (take-away) restaurant, kontor med resepsjon eller annet selskap der ansatte er i ansikt til ansikt med kunder eller besøkende? Vi har nå STAS-skilleskjerm i vårt sortiment, detaljhandel løsningen for å overholde WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 Coronavirus. Skjermen leveres med tilhørende monteringstilbehør, er enkel å montere og gir beskyttelse for ansatte og kunder ved å skille dem. Skjermbildet STAS COVID-19 korona virusbarriere kan brukes til kasselinjer i kassaapparatene, resepsjonen og butikkdiskene. Ideell for supermarkeder, apotek, bakere, slaktere, andre (detaljhandel) butikker, hoteller, rådhus og andre statlige institusjoner.

 5. Skjerm for butikk, resepsjonen, kassa, teller

  Write Your Review

  kr 1 337,50
  Har du en butikk, (take-away) restaurant, kontor med resepsjon eller annet selskap der ansatte er i ansikt til ansikt med kunder eller besøkende? Vi har nå STAS-skilleskjerm i vårt sortiment, detaljhandel løsningen for å overholde WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av patogener. Skjermen leveres med tilhørende monteringstilbehør, er enkel å montere og gir beskyttelse for ansatte og kunder ved å skille dem. Barrieren er installert med STAS hengekroker på et øyeblikk og lett fjernes igjen. Det er lett og derfor lettere å henge det fra taket, sammenlignet med en tung plate av pleksiglass. Skjermbildet STAS patogener barriere kan brukes til kasselinjer i kassaapparatene, resepsjonen og butikkdiskene. Ideell for supermarkeder, apotek, bakere, slaktere, andre (detaljhandel) butikker, hoteller, rådhus og andre statlige institusjoner. STAS barriere skjermsett består av: 1x STAS sperreskjerm (125 x 125 cm), samlet 2x STAS tak krok + standard monteringssett (skruer, plugger, takkroker) 2x STAS stålkabler med sløyfe 2x STAS hengekroker

 6. STAS zipper pro

  Write Your Review

  kr 52,50
  Tåler vekt opptil 15kg med perlon snor, og opptil 20kg med stålkabel. Zipper pro er svært justerbar. Med kun én håndbevegelse henger veggdekorasjonen din på riktig høye. Zipper pro security har samme egenskaper som zipper, men har i tillegg en ekstra tyverisikring.

 7. STAS perlon snor med sløyfe

  Write Your Review

  kr 16,25
  150 cm eller 200 cm. Gjelder i kombinasjon med STAS zipper eller smartspring. I kombinasjon med zipper tåler den 4 kg, og med zipper opptil 15 kg per snor.

 8. STAS cobra + perlon snor

  Write Your Review

  kr 41,25
  STAS cobra + perlon snor, passer for belastning opp til 4 kg når den brukes i kombinasjon med en STAS smartspring bildeskinnekrok, eller belastning opp til 15 kg når den brukes med en STAS zipperkrok. Kan brukes med alle skinnesystemer i denne butikken. Advarsel: produktpris er kun for perlon snor + cobra. Bruk med tilhørende bildeskinnekrok (STAS zipper eller smartspring), bildeskinne og festematerialer.

 9. STAS magnet set

  Write Your Review

  kr 233,75
  STAS magnet-set er et fleksibelt og rask system for oppheng av notater, postkort, bilder osv. Ved hjelp av sin tripod-neodymium-magnet kombinert med STAS stålwire. STAS magnet- set festes med cobra på alle slags STAS opphengs-systemer.

 10. STAS picture hits

  Write Your Review

  kr 115,00
  STAS picture hits er en transparent klips som på en enkel måte gir deg mulighet til å skape et collage. Med få trinn kan du skape et helt unikt bilde til veggen din ved hjelp av picture hits. Ideell til bruk i skoler, butikker, kontorer og selvfølgelig i ditt eget hjem.

Liste  Rutenett