Med tanke på dagens situasjon på koronaviruset, tar også vi tiltak for å gi deg en tryggest mulig tjeneste. Vi vil gi deg beskjed om at vi likevel fremdeles er åpne, har tilstrekkelig lager og er lett tilgjengelig per mail og telefon. Ordrer vil bli ganske enkelt utlevert.
Se vår STAS skille-skjermen til detalj handelsløsningen angående WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 korona virus.

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

STAS armatur sirius 50 cm + powerled 4 watt

Bli den første som omtaler dette produktet

Sirius lysarmatur med moderne design som vil lyse opp din veggdekor perfekt. Du kan enkelt klikke alle STAS lysarmaturer hvor som helst på skinnen, for å lyse opp veggdekor eller innredninger med STAS LED lamper. ‘Sirius’ armaturen har en lengder på 50 cm. Prisen er inkl. powerled 4 watt.
kr 761,20

Tilgjengelighet: På lager

  • Beskrivelse
  • Produktomtaler

Produktbeskrivelse STAS sirius armatur krom

Den nyutviklede STAS armatur finnes i ulike utførelser. Begge er armaturer med moderne design som vil lyse opp din veggdekor perfekt. ‘Sirius’ armaturen har en lengder på 50 cm. Du kan enkelt klikke alle STAS lysarmaturer hvor som helst på skinnen, for å lyse opp veggdekor eller innredninger med STAS LED lamper. Med den fleksible del kan du sette lysarmatur på ønskete plass for å lyse opp veggdekor. Du kan justere lampen med to skruer på sokkelen.

Passer for alle STAS multirail 12V systemer

Last ned:

Produktinfo

Skriv din egen omtale

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Utforming
Kvalitet / verdi
Installasjonen