Med tanke på dagens situasjon på koronaviruset, tar også vi tiltak for å gi deg en tryggest mulig tjeneste. Vi vil gi deg beskjed om at vi likevel fremdeles er åpne, har tilstrekkelig lager og er lett tilgjengelig per mail og telefon. Ordrer vil bli ganske enkelt utlevert.
Se vår STAS skille-skjermen til detalj handelsløsningen angående WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 korona virus.

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

STAS armatur signo 70 cm + powerled 4 watt

Bli den første som omtaler dette produktet

Du kan enkelt klikke alle STAS lysarmaturer hvor som helst på skinnen, for å lyse opp veggdekor eller innredninger med STAS LED lamper. ’Signo’ lys armatur er buet og har en lengde på 70 cm. Prisen er inkl. powerled 4 watt.
kr 831,00

Tilgjengelighet: På lager

  • Beskrivelse
  • Produktomtaler

Produktbeskrivelse STAS signo armatur krom

Den nyutviklede STAS armatur finnes i ulike utførelser. Signo lysarmatur er buet og er lett å sette opp. Begge er armaturer med moderne design som vil lyse opp din veggdekor perfekt. ’Signo’ lys armatur er buet og har en lengde på 70 cm. Avstand lengde fra veggen er 62 cm og er derfor mulig å belyse store veggdekor, bilder osv.

Du kan enkelt klikke alle STAS lysarmaturer hvor som helst på skinnen, for å lyse opp veggdekor eller innredninger med STAS LED lamper. Du kan justere lampen med to skruer på sokkelen.

Detaljer
Passer for alle STAS multirail 12V systemer

Last ned:

Produktinfo

Skriv din egen omtale

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Utforming
Kvalitet / verdi
Installasjonen