Vennligst betal med VIPPS 657073, med PayPal eller send bestilling til info@bildeoppheng.no

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Det finnes ulike systemer tilgjengelig som gjør det enkelt for deg å henge opp veggdekorasjoner som bilder, malerier og annen kunst. STAS opphengsystemer tilbyr en rekke smart utformet (og patenterte) skinnesystemer som er genialt til både montering og belysning av kunst. Til både de veggmonterte og de takmonterte systemene leverer STAS skinner med innebygget 12 Volt strømkabler. Dette gjør det enkelt å klikke på plass spesial designede STAS-lysarmaturer der du måtte ønske belysning.

Med belysning

Liste  Rutenett

 1. STAS multirail

  Write Your Review

  Starter: kr 358,75

  Et stabilt og multifunksjonelt system med integrert belysning. STAS multirail er revolusjonerende på belysning og oppheng i ett og samme system. Energisparende LED-pærer med 12 volts ledninger er bygget inn i multirail-systemet. Lysarmaturene klikkes enkelt på plass i skinnen. Velg dine matchende kroker og liner her

 2. STAS multirail adapter 60W

  Write Your Review

  kr 793,75
  Strømforsyningen til STAS multirail-systemet. Med LED pærer, egnet det seg for maksimalt 16 meter skinne. Og med minimum 2 og maksimalt 12 LED-pærer på 4 W. Hvis du vil ha flere meter / lyspærer, må du bruke flere adaptere. Strømkabellengde 175 cm, kabellengde fra adapter til skinne 300 cm Merk: når du bruker flere adaptere, må disse være uavhengige kretser, med andre ord: skinnene er kanskje ikke koblet til hverandre! Forsikre deg om at du aldri kobler skinner med mer enn 1 adapter samtidig !!

 3. STAS multirail adapter 18W

  Write Your Review

  kr 358,75
  STAS multirail adapter/transformator 18W Gir strøm/kraften i multirail system. Ved bruk av LED er det opp til maks. 15 meter rail/skinne med maks. 10 LED lamper av 1,5 W eller 3 LED lamper av 4W.

 4. STAS powerled 4W

  Write Your Review

  kr 287,50
  STAS powerled har en lang levetid og kan brukes til alle STAS armaturer. Output tilsvarer en vanlig 20W lampe. På en 18W transformator / adapter kan du koble opptil tre LED'er av 4W.

 5. STAS armatur sirius 50 cm + powerled 4 watt

  Write Your Review

  kr 890,00
  Sirius lysarmatur med moderne design som vil lyse opp din veggdekor perfekt. Du kan enkelt klikke alle STAS lysarmaturer hvor som helst på skinnen, for å lyse opp veggdekor eller innredninger med STAS LED lamper. ‘Sirius’ armaturen har en lengder på 50 cm. Prisen er inkl. powerled 4 watt.

 6. STAS armatur signo 70 cm + powerled 4 watt

  Write Your Review

  kr 971,25
  Du kan enkelt klikke alle STAS lysarmaturer hvor som helst på skinnen, for å lyse opp veggdekor eller innredninger med STAS LED lamper. ’Signo’ lys armatur er buet og har en lengde på 70 cm. Prisen er inkl. powerled 4 watt.

Liste  Rutenett