Med tanke på dagens situasjon på koronaviruset, tar også vi tiltak for å gi deg en tryggest mulig tjeneste. Vi vil gi deg beskjed om at vi likevel fremdeles er åpne, har tilstrekkelig lager og er lett tilgjengelig per mail og telefon. Ordrer vil bli ganske enkelt utlevert.
Se vår STAS skille-skjermen til detalj handelsløsningen angående WHOs retningslinjer for å bremse spredningen av COVID-19 korona virus.

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

STAS magnet set

Bli den første som omtaler dette produktet

STAS magnet-set er et fleksibelt og rask system for oppheng av notater, postkort, bilder osv. Ved hjelp av sin tripod-neodymium-magnet kombinert med STAS stålwire. STAS magnet- set festes med cobra på alle slags STAS opphengs-systemer.
kr 200,26

Tilgjengelighet: På lager

  • Beskrivelse
  • Produktomtaler

STAS magnet-set er et fleksibelt og rask system for oppheng av notater, postkort, bilder osv. Lag din egen unike personlige atmosfære i kjøkkenet, stua eller på kontoret.

Ved hjelp av sin tripod-neodymium-magnet kombinert med STAS stålwire. STAS magnet-set er ganske unik i med sin enkle design. STAS magnet- set festes med cobra på alle slags STAS opphengs-systemer.

1 pakke inneholder:
10 STAS magneter og 1 STAS cobra med stålwire 150 cm

Detaljer
- egnet for postkort og bilder, i alle typer papp og papir
- passer til alle STAS picture hanging systems, med unntak av j-rail og j-rail max

Last ned:

Produktinfo

Skriv din egen omtale

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Utforming
Kvalitet / verdi
Installasjonen