Vennligst betal med VIPPS 657073, med PayPal eller send bestilling til info@bildeoppheng.no

Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Ta en kikk på produktene våre nedenfor: Det finnes helt sikkert et system som passer dine behov!

• STAS cliprail pro er en ideell løsning når tyngre kunstgjenstander skal henges opp med et system for opphenging som likevel ser elegant og attraktivt ut.
• Med STAS cliprail max-system integreres taket ditt, veggen og opphengingssystemet på en elegant måte.
• Hvis du ønsker et elegant, nesten usynlig opphengingssystem, så er STAS minirail ditt beste valg.

SAMMENLIGN VÅRT SYSTEM FOR OPPHENGING AV BILDER >>

Bildeoppheng systemer

Liste  Rutenett

 1. STAS minirail

  Starter: kr 65,00

  Det patenterte minirail system fra STAS er det tynneste og mest innovative bildeopphengingssystemet i verden. Hvis du ønsker et elegant, nesten usynlig opphengingssystem, så er STAS mini skinnesystem ditt beste valg. Kan ikke monteres helt opp til taket.

 2. STAS cliprail max

  Write Your Review

  Starter: kr 65,00

  STAS cliprail max har en toppkant som forbindes med taket ditt. Med dette opphengingssystemet forenes veggen, taket og opphengingssystemet ditt på en elegant måte.

 3. STAS paper rail opphengsskinne

  Write Your Review

  kr 367,50
  Der du trenger å henge opp papir, kan STAS opphengsskinne brukes. I arbeidsmiljøer, i storkjøkken eller hjemme i barnerom, på kontoret eller kjøkkenet. Papirer, tegninger, notater og bilder henger fast pga kulesystemet inne i skinnen.

 4. STAS cliprail pro

  Write Your Review

  Starter: kr 65,00

  Den tykkveggede og meget sterke skinnen gjør STAS cliprail pro opphengingssystem til en ideell løsning når tyngre kunstgjenstander skal henges opp med et system som likevel ser elegant og attraktivt ut.

 5. STAS multirail

  Write Your Review

  Starter: kr 358,75

  Et stabilt og multifunksjonelt system med integrert belysning. STAS multirail er revolusjonerende på belysning og oppheng i ett og samme system. Energisparende LED-pærer med 12 volts ledninger er bygget inn i multirail-systemet. Lysarmaturene klikkes enkelt på plass i skinnen. Velg dine matchende kroker og liner her

 6. STAS windsor

  Write Your Review

  kr 140,00
  I tillegg til aluminiumsskinner tilbyr STAS også treskinner i 2 ulike modeller. To ulike modeller som passer til ethvert interiør! STAS windsor er elegant og varm mens. Begge modellene er enkle å bruke og har ulike profiler som hver har tilgjengelige kroker til montering.

 7. STAS riva

  Write Your Review

  kr 190,00
  I tillegg til aluminiumsskinner tilbyr STAS også treskinner i 2 ulike modeller. To ulike modeller som passer til ethvert interiør! STAS riva gir en annen opplevelse med sitt mer robuste utseende. Begge modellene er enkle å bruke og har ulike profiler som hver har tilgjengelige kroker til montering.

Liste  Rutenett