Ringe: 32 12 23 37 | info@bildeoppheng.no

Bildeoppheng.no - Om oss

Bildeoppheng.no
Torvgata 10,
3513 Hønefoss
Tlf: 32 12 23 37
info@bildeoppheng.no
Org.nr. 821 374 782 MVA.

Dette nettstedet presenterer en rekke løsninger som er spesialutviklet av produsenten STAS for å hjelpe deg å henge opp bildene dine på en sikker, fleksibel og elegant måte. Vi leverer kunstopphengingssystemer til de mest prestisjefylte museer, gallerier, universiteter og regjeringsinstitusjoner over hele verden. Vi kan også tilby utmerkede, skreddersydde løsninger for alle bildeopphengingssystemene i hjemmet ditt.

Mål
Målet vårt er å kunne tilby bildeopphengingssystemer og -tjenester som tilfredsstiller flest mulige krav til bildepresentasjon. Alle våre produkter består av kvalitetskomponenter, har konkurransedyktige priser og innovativ design for rask, lett og profesjonell opphenging av bilder.

Service
Vi streber etter høyest mulig nivå på vår kundeservice. Svarene på henvendelser er raske og nøyaktige. Vi tilbyr en betingelsesløs garanti (se Kundeservice for detaljer) og kundeopplysningene er strengt konfidensielle. Vi selger ikke kundeopplysninger til tredjepart.

Patenterte produkter produsert av STAS bildeopphengingssystemer
De fleste av opphengingssystemene vi leverer er patenterte og produsenten STAS har vunnet mang priser for sine design. STAS' produktutvalg inkluderer mer enn 20 patenterte produkter.